30 Jan

Helg! Det är de bästa som finns typ haha ;)

Igår så följde Maja med mig hem :) Jag var ute och red på Birdie medans hon fottade. Jag kanske var ute i 40 min? Då det blev ett pass på åkern. Hästen var ganska pigg eftersom han inte hade blivit riden på 4 dagar. Men det gick ganska bra endå.











Hamster :)

Är det bara jag som är sjukt sugen på att köpa en hamster?
Dem är ju så söta så man smälter 8] <3


26 Januari

Dålig uppdatering, ja vet. Det har varit ganska mkt nu dem senaste dagarna. I söndags så tittade jag på Johan Falk <3 Shiit vad bra dem filmerna är :D Allstå jag är helt kär!

Jag slutade halv två idag för att jag stod i kiosken ;) Klockan fyra åker nog jag och mamma till badet, vi ska simma och kanske sola om det finns tid. Sen klockan tjugo över åtta så ska jag rida på ridskolan. Det kommer ju att bli ovant att åka till ridskolan på en tisdag haha.
Nej nu ska nog jag ta en macka och gå in på fejjan, måste mata katten och hunden på ''Happy Pets''
Bye bye !

20 Januari

Idag så var det en vanligt skoldag :P

Förmiddagen: Spanska 60 min
                     Bitte 40 min
                     Eget arbete 40 min

Eftermiddagen: So 80 min
                       Hk 80 min

Sen efter skolan så åkte jag och mamma till Granngården i Edsbyn och köpte hästfoder. Det blev Kraft Grund och Betfor. Jag och mamma var nyss ute och gick i 40 min, härligt :) Det blev en sväng runt Åkroken. Just nu så sitter jag med matteläxan :P är typ nästan klar , men jag har kvar den sista uppgiften.


19 Januari

Idag så har jag inte gjort så mkt. Städat åt kaninen och varit ute och gått med morsan, härligt =). Vi gick i nästan i en timme. Just nu så håller jag på att lyssnar på I-doser ''Quickhappy'' , jag ska gå och lägga mig snart, eller inte sova utan jag ska läsa. Så då tänkte jag bli lite piggare xD Jag får väll se om det hjälper. Imorgon så blir det nog att jag och mamma åker iväg och hämtar hö. Skulle igentilgen hjälpa till att balahö i söndags men vi behövde inte komma om vi inte ville.


Någonting ni måste prova ;)

R.I.P

R.I.P

9 år blev du min gammlekompis. Men idag så var det dags att ta farväl.
Du och Pärlan var som gjorda för varandra och nu kan ni hoppa och springa fritt på dem eviga gröna ängarna.
Jag älskar dig nu och för all framtid.
Aladdin


 Vila I Frid <'3


Filmkväll

I KVÄLL SÅ HAR JAG PLANERAT IN VAD JAG SKA KOLLA PÅ ;)

Först; I En Annan Del Av Köping Kl 20.30



Sen efter; Johan Falk - Vapenbröder Kl 21.00


Pierca näsan

Jag är sjukt sugen på att göra det. När jag gjorde det själv för typ några månader sedan så gick det väll inte så jätte bra. Jag fick igenom nålen men fick inte in smycket. Så jag har tänkt att gå till någon specialist som håller på med sånt =)


17 Januari

Slut på helgen buhu :( Nu vill jag typ ha prao och sportlov, jag tror att praoen är v. 9 och sportlovet v.10 ;P
Det blir nog bara att slappa idag. Kanske ska ut och gå, titta på film, läsa bok. Jag får se vad det blir. Jag tänkte rida idag men nu är klockan redan 15.40 så då är det ingen idé. Börjar redan på att bli mörkt.
Det var bara -4 i morse så Birdie fick ha utan täcke på sig idag.


Sjukt bra bok!


16 Januari

Nu är det helg! Vad härligt ;D Har percis nyss kommit i från stallet. Jag och Birdie var nog ute i ca 2 tim idag tror ja :P Det vart en sväng till den dära stora galoppbacken som jag och vickan var vid i höst. Precis innan backen så släppte jag efter lite på tyglarna och då blev det full fart haha. Sen när vi hade kommit upp så var Birdie jätte svettig. Det är inte många gånger han är svettig. Sen så blev det ganska mycket trav på vägen hemmåt.

Nu tror jag att jag ska gå och ta någonting att äta :) Huj!

12 Januari

Hellu! Idag så tror jag att jag var ute och red 1,5 tim - 2 tim. Dem höll på att borra bergvärma i ett hus vid skolan så jag var tvungen att ta en jädrans omväg. Det blev en sväng runt stora klitten, så jag kom ut vid Stina där. Han var nervös och pigg ibörjan men sen efter mycket trav och galopp så blev han lugnare. Mamma ska hänga med ut och fota mig och Birdie någon dag så då kommer det nog bilder snart ;)

11 Januari

Igår kväll så tyckte ja att jag läste väldigt länge hahah xD 4 kapitel i ''Om jag kunde drömma''. När jag har läst ut den bokan så ska jag börja på med tvåan ;D

Jag fick hästsakerna från Hööks idag! Dem är mkt efterlängtad dem.


Benreflexer
Benreflexerna

Grimma
Grimma

Reflexbrösta
Reflexbrösta

Grimmskaft
Grimmskaft


Vändbar sadelpadd blå/grå

9 Januari

Idag så vart det en kort ridtur på ca 15 min. Han har stått inne nu i 2 dagar så han var lite piggelinus haha. Jag hoppas att det blir varmare imorgon då jag kan ta en längre tur isåfall :)
Nu vill jag har SOMMAR!! Värme, bada, sola, cykla, vänner, hästar ja allt :d

Igår så var jag och Amanda på New moon. Om jag får säga det själv så tycker jag att tvåan är mycket bättre än vad ettan ;D Sjukt bra film! Nu längtar man bara tills trean kommer ut!


7 Januari

Sitter upp nu för att jag har nyss spelat haboo . Men dem stänger klockan 1.00 så nu vart det blogg och bdb :) Imorse så var det -30 här, så Birdie fick stå inne idag. Jag har inte ridit nu på typ 3 dagar så nu vill jag det!
Imorgon så kommer hovis klockan 8.00 så det är nog dags för sängen snart ;)

Bye bye !

3 Januari

Jag vart så glad idag då Birdie lyssnade så bra på galoppfatningen :) Han var lite överpeppad så det blev ganska mycket trav så att han fick springa av sig lite. Vi varr kanske ute i en och en halvtimme. Nu ska jag titta lite på fejjan och kanske sova sen, jag får väll se :P


:-

Pink - I Don't Believe You
Älskar den låten :*

:-

Ny header! Gjord av Amanda
Vad tycks? :*


2 Januari

Idag så har jag både varit hos Maja och ridit och hemma på Birdie ;) Det vart en mysig tur i skogen både hemma och hos Maja, det är så härligt att vara ute och rida i snön. Birdie var lagomt pigg och jag blev faktiskt lite förvånad över att han inte höll på att jolla sig i traven idag ''stolt''. Då han ofta brukar slänga med huvudet eller göra lycko sparkar i luften.
Jag sitter just nu på mammas dator då stordatorn har bestämmt sig för att strejka. Ibland blir man bara så trött på den. Nu ska jag ta och läsa lite hästforum :D

RSS 2.0