Det högsta är inte att aldrig falla, utan att resa sig efter varje fall

Hej bloggen. Under veckan har vi haft besök av några norskar som går i årskurs 2 på storsteigen lantbrukgymnasium i Norge. Det har varit roligt att lära känna dom och vi har hittat på mycket roliga saker under veckan. Det fanns också många snygga killar i klassen ;)

Det kommer att bli skönt att åka hem en sväng imorgon och träffa familjen under helgen. Saknar dom massor.
I helgen blir det jobb på Runemogård och jag är inte alls taggad till det, men men .. Det är bara att bita ihop :)

Ska kolla lite på Big Brother nu och sen lägga mig. Ska bli riktigt skönt!

Grattis till Brynäs som tog SM-guld ikväll! Bra jobbat grabbar!

Tack & Godnatt!



Nu börjar helvetet

Jag känner mig bara allmänt nere just nu. Trots att det har varit en utav den bästa dagen på länge.

Jag vill inte berätta varför jag känner mig så deppig eftersom det är ganska personligt. Det jag kan säga är att jag vill också ut på elevhemmet och bara ha roligt som dom andra! Men då får jag istället sitta här på mitt rum med det förbannade kletet som jag har smörjt in på kroppen.


Annars har dagen varit helt kanon. Klockan halv fyra tog jag och Maija bussen till Bollnäs där mamma & pappa hämtade upp oss med bilen. Vi åkte sedan ner mot Hå där jag provred ett varmblod som hette Bakers Party. Han är en varmblodsvallack på 6 år som är lite utbildad, galoppskänkeln kan han och hoppad har han blivit en del. Dock var han väldigt hög! När han var 3 år mätte dom honom på 171 cm i manken, nu 3 år senare har han nog växt någon centemeter till. Ska troligtvis låna honom ett tag för eventuellet senare köp.
Jag har också nordsvensken Kingen kvar här på skolan. Fast snart åker nog han, tyvärr :( Jag och Kingen fungerade inte alls ihop och han bör komma till en vuxen person som verkligen har tid och tålamod att jobba med honom.


En bild på Bakers Party som jag troligen ska ha på prov ett tagn nu :)

På förr



Haha shit vad dessa grabbar är sjuka. Vissa låtar är faktiskt riktigt bra, dock är denna en fylletrack som dom har gjort. Sköna!

Om min sjukdom

Psoriasis är:

  • En inflammatorisk sjukdom som gör att hudcellerna i de drabbade områdena förnyas var 3:e till 6:e dag istället för var 28:e dag. Det ger upphov till förhöjda, fjällande fläckar.
  • Går att behandla: Det finns en mängd olika verksamma behandlingar för att kontrollera psoriasis och förbättra livskvaliteten.
  • Vanlig: Du är inte ensam. Man uppskattar att 2-5 % av alla människor i Sverige har psoriasis.
  • En jämlik sjukdom: Män och kvinnor löper samma risk att utveckla psoriasis. Sjukdomen kan uppträda när som helst i livet. Även om sjukdomen är vanligare bland kaukasier av nordeuropeiskt ursprung, förekommer den hos människor över hela världen.

Psoriasis är INTE:

  • Smittsamt: Den orsakas inte av ett virus eller en bakterie. Du kan inte smittas av någon och heller inte smitta andra.
  • ”Bara” en hudsjukdom: Psoriasis är mer än bara hudutslag eller otäcka hudutslag – den kan även påverka din fysiska och emotionella hälsa. Psoriasis kan vara lika handikappande som cancer, diabetes eller andra större medicinska sjukdomar.
  • Något som försvinner: Sjukdomen går i skov, och ibland går den in i ett vilostadium under långa tidsperioder. Vissa människor upplever att deras psoriasis går i cykler och utlöses av vissa faktorer, eller försämras under vissa tider av året.

http://www.psoriasis360.se/


Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv

Hellu! Har precis tagit en lång och skön dusch, härligt! Vi blev färdig i stallet halv fyra så då kom pappa och hämtade mig. Just nu ska jag bara chilla framför datorn ett tag och vänta tills maten blir klar. Jag tror vi skulle äta hamburgare och pommes idag, snacka om gött!

Nu är det lov och imorgon ska vi fira lillebror som fyller hela 15 år på Onsdag! Då ska vi äta smörgåstårta och fika.

Ni får ha det bra!



Let's Do It Again



Lyssna och njut! Denna låt är verkligen min och Sandras låt! Gårdagen lever jag länge på <3

Gårdagen

Igår vid fyra kom Sandra hem till mig , vi åt mat och började fixa oss till kvällensfestligheter. Klockan tickade iväg och vid sextiden åkte vi med pappa till Alfta. När vi väl kom dit började vi förfesta hos Py, sen gick vi ner till Villes lägenhet och senare hamnade vi nere i lokalen. Kvällen blev kanon och vi hade det jätte roligt!

Idag ska jag bara ta det lugnt. Mamma har köpt cola och choklad till mig som jag kan gotta mig med ikväll. Imorgon väntas det en hel dags arbete på Runemogård :)

Glad påsk alla!

Påsklov!



Hej alla! Idag klockan halv tolv fick vi lov, äntligen! Jag är nästan klar med alla mina rester det enda jag har kvar nu är två stycken bokläsningar som jag sedan ska lämna in i Maj. Så det är skönt att jag inte har några rester kvar typ.

För en timme sedan fyllde jag upp ett bad vilket kändes välbehövligt. Ska nu kolla lite på Glee och dricka cola.

Isabellagranmyr @ instagram

Puss

Snart påsklov!

Hej alla! Det har varit dåligt med bloggande ett tag nu så jag får ta och skärpa mig. Imorgon vid fyra åker jag hem och tar en välbehövligt påsklov, skönt!

Ska nu gå ner och tvätta lite så jag har det klart , ikväll åker jag till stallet och sköter om Kingen. Jag ska även flytta upp honom till det andra stallet idag.

Ni får ha det bra!



RSS 2.0