Har flyttat hem!

Nu är det gjort, jag har flyttat hem. Det är så skönt att vara hemma :) Jo visst det var toppen på skolan men det känns endå som att det här kommer bli bättre för både mig och hästen.
 
Imorgon sover jag kvar på skolan eftersom på Onsdag sticker vi i klassen till Stockholm på Studieresa. Kanon kul! Vi kommer även gå på Grönan på onsdagkväll.
 
Har bloggtorka ! men nu vet ni iallafall vart jag kommer hålla hus dom närmaste fyra dagarna :)

I fly with my own wings

Så som rubriken säger.. det är mitt motto. Men ibland känns det helt omöjligt att ta ett beslut! Just nu har jag ett stort val framför mig och ibland känns ena alternativet helt klart. Sen nästa dag så känns det som att "Varför väljer jag inte det andra alternativet istället?". Åh det är så otroligt svårt och veta hur jag ska göra. Vad som kommer bli bäst för mig och för den jag älskar mest.
 
Jag behöver inte ta beslutet nu men jag har ganska kort tid på mig att bestämma mig.
 
Just nu känner jag .. Ta mig tillbaka till helgen som var. Det var dom dagarna jag var som gladast och jag släppte verkligen alla bekymmer som bara låg och tryckte i huvudet innan. I vissa tillfällen känner jag "Fan vad skönt det är att vara badgirl ibland". Då släpper jag verkligen allt! Men det som jag gjorde i helgen var verkligen något jag aldrig trott att jag skulle göra i mitt liv. Fast gjort är gjort och som tur är så mår jag bra.

Rockstad Falun imorgon!

Imorgon åker vi till Falun för att festa och lyssna på musik i hela fyra dagar! Snacka om att det kommer bli awesome :D Taggad som tusan!
 
Ni får ha det bra för det kommer jag att ha iallafall!

Rockstad Falun

 
Börjar på bli taggad nu eftersom på Torsdag åker vi! Fan vad kul det kommer att bli. Vi hoppas på fin väder :)

Viktminskning

Hellu. Snacka om att jag blev glad när jag ställde mig på vågen imorse och den visade - 8 kg! Om jag kollar på mig själv i spegeln så ser jag inte alls någon skillnad på kroppen. Fast på kläderna har jag märkt av en stor skillnad! Blev så glad då jag fick på mig ett par jeans som jag växte ur för 2 år sedan.
 
Nu är det helg och jag ska försöka hålla mig till nyttigheterna fast det kommer blir svårt. Imorgon blir det en rejäl utgång så då blir det nog lite mer onödiga kolhydrater. Men men, lite roligt läre man väll få ha ;)
 
Puss

Rengöring av sminkborstar

 
Jag vill dela med mig av denna video som jag såg för någon dag sedan. Det är en tjej som visar hur man på ett enkelt och ekonomiskt sätt rengör sina sminkborstar. Värt att kolla på!

Fin hy

Det är säkert många som lägger ut flera hundra kronor på rengöringsprodukter som i vissa fall inte ens hjälper.
Jag har ett smart och billigt tips som framförallt har hjälpt på mig. Den enda du behöver ha är:
 
  • En vanlig handtvål
  • Vatten
  • En bra återfuktningskräm

Först blöter du upp ansiktet med vatten, ta sedan tvålen och börja gnunga in så det blir ett lödder i händerna. Sedan är det bara att tvätta rent ansiktet med löddret. Efter det ska du sköja av ansiktet noga med vatten och torka med en ren handduk. Sist men inte minst är det viktigt att ha en bra återfuktningskräm som återfuktar huden! Ni vet nog säkert att huden blir väldigt torr efter rengörning med tvål.
 
Ni bestämmer själva om ni gör det morgon & kväll eller bara på kvällen :-)
 
 
 

Kärlek!

 

Städa, tvätta, städa ..

Har nu snart tvättat alla skitiga schabrak, ridbyxor, täcken m.m, skönt! Just nu är det sista täcket i tvättmaskinen. Det känns skönt att få allting rent och fint innan jag börjar i skolan. Denna vecka är sista sommarlovs veckan för mig! Helt sjukt vad tiden har gått fort. Men än är inte lovet slut, på Lördag blir det Stormässan i Alfta som jag ska gå på. Sen nästa vecka kommer jag ta ledigt Torsdag och Fredag eftersom då är det Rockstad Falun! Längtar som en tok.
 
Nu ska jag läsa igenom några Hästmagazin tidningar och sen får jag se vad som händer mot kvällskvisten.
 
Puss
 

Magic brush

Jag hämtade ut mitt Höökspaket igår och som ni kanske minns så klickade jag hem dom där nya borstarna som de har talats mycket om. Jag bestämde mig för att prova borstarna idag och dom fungerade kanon! Hästarna var ganska leriga sen gårdagens regnväder så det var ett ypperligt tillfälle att prova dom. Efter några drag med borsten så var all lera borta.
 
Av mig får dessa borstar 4 av 5 stjärnor. Det är lite synd att dom kostar så mycket, jag betalade hela 149 kr för dessa tre borstar. Annars är jag helnöjd!
 

Friday i'm i love

Hellu bloggen. Idag har jag hunnit gjort en massa saker känns det som. Jag har fixat ett stort badkar till hästarna i hagen, städat rent i kaninburen + skurat den också, städat råttburen, badat 2 råttor och städat mitt eget rum. Bra gjort! Ikväll cyklar jag troligtvis till Alfta för att umgås med lite kompisar på Kvarnsveden.
 
I helgen är jag ledig från jobbet och imorgon blir det Björn Rosenström i Bollnäs! Jag ska dricka så jäkla mycket så jag knappt vet vad jag heter ;) Precis som Dennis brukar säga. Jag hoppas och tror att det kommer bli en toppen kväll!
 
All my life I've been good, but now
Whoa, I'm thinking what the hell
All I want is to mess around
And I, I, I don't really care about
If you love me
If you hate me
You can't save me
Baby, baby
All my life I've been good, but now
Whoooooooa what the hell!
 
 
 

Mår bättre idag

Förkyldningen börjar på att ge sig och humöret är mycket bättre idag än vad det var igår. Fast jag hade ett bra avslut på dagen igår iallafall! Runt åtta tiden stack jag till Kvarnsveden i Alfta för att umgås med fina vänner. Det var svalt i luften men det gjorde inte så mycket eftersom med lite live musik från gitarr och massor av sång gjorde oss varma. Det blev verkligen en mysig kväll!
 
Ikväll åker jag in till Alfta igen för att se om det händer nå kul i Forsen. Jag har hört att det ska bli fest där ikväll :)
 
Imorgon eller på Fredag skjutsar vi hem pållarna så dom får beta här hemma ett tag. Ska bli skönt att få hem dom!
 

RSS 2.0