Jobbhelg!

I helgen ska jag jobba med Maija, härligt det också eftersom jag har ett stort behov av pengar just nu! Ska gå & lägga mig snart eftersom larmet står ställt på 05.15. Imorgon kväll drar jag och bästa Carro till Joel på fest, jag hoppas på en super bra kväll med trevligt folk! Förövrigt så hade jag och Sandra det kanon i Borlänge i Onsdags. Vi fick se många bra band/artister som spelade åh vädret var på våran sida hela dagen. Peace and love är verkligen sjukt bra! Ni får ha det bra så försöker jag skriva igen när tiden kommer. Puss!

Ny inhandlat

Hej alla! Idag vaknade jag 07.00, japp hör åh häpna! Jag vet inte varför jag vaknade så tidigt? :o Jag har ju sommarlov. Aja, jag bestämde mig för att ta en riktig powerwalk med hunden när jag hade klivit upp, riktigt skönt vare faktiskt. När vi kom tillbaka efter ca 70 minuter gjorde jag i ordning frukost & satte mig sedan framför tvn. Klockan två stack jag och Sandra till Bollnäs för att kika lite i affärena, jag hade ju faktiskt fått lön idag så jag kunde bara inte låta bli att köpa med mig lite saker hem. Lägger ut bilder på det som jag köpte:
 
Ett par skjorts från JC, 150:-
Tågbiljetter till Borlänge ca 490:-
Tup topp från JC, 199:-
Ett skit snyggt kedje örhänge 29:-
Solglasögon 99:- de är också från JC
 

Midsommar

Snart vankas det midsommar och det är en utav den bästa helgen på året. Vissa firar den & vissa firar inte, det är från person till person. Förra året åkte jag till Edsbyn med Maija och festade med ett helt gäng, vilken kanon kväll jag hade! Dock slutade kvällen ganska tidigt pga lite bråk och missuppfattningar m.m.

Iår bär det troligen av till Orsa med ett gäng. Jag känner på mig att de kommer bli en helt awesome helg! Vi hoppas på fint väder så vi kan grilla & ha det gött.

Idag stack jag till Långhed en sväng för att rida ut på Lälle, det var uppehåll så länge jag var ute åh red vilket var skönt. Då slapp jag regnet iallafall :)

Aja, knäpper nog igång en film nu, sen får jag se vad som händer!

Ha det!


Sommarlov!

Tja bloggen! Nu har jag fått sommarlov vilket känns sjukt underbart! Igår var jag i Långhed på 20 årsfest och hade det jätte roligt. Jag träffade massor av folk som jag inte ha träffat på länge, vi dansade och full blev jag också. Senare runt halv ett tiden åkte jag med Rebecca, Emil, Dennis, Hansson, Krille till Edsbyn eftersom killarna ville gå in på Bonden. Just den stunden var det ganska surt att man bara var 17 år eftersom det är 18 års gräns in dit. Dock så led jag inte så mycket av det eftersom jag hade minst lika roligt i bilen med Krille där vi satt åh spelade Eddie Meduza och sjöng. Efter ett tag hamnade vi på en fest i en lägenhet vilket visade sig ganska snart att de var hos min föredetta arbetskamrat Emelie. Jag hade det roligt i Edsbyn fastän jag inte kunde gå in på Bonden ;) Kom sen hem runt 3-4 tiden.

Idag har jag sovit nästan hela dagen pga bakis och ont i halsen. Vilken otur att jag glömde bort att ta bakistabletterna innan jag la mig igår. Aja, senare idag bestämde jag mig för att ta en jogging/promenad med hunden vilket var välbehövligt kände jag.

Jag vet inte rikigt om jag ska skriva så mycket om min träning/viktminskning, men det jag kan avslöja är att vågen visar -4,4 kg efter två veckor. Vilket jag är sjukt nöjd över! Fast jag festade, åt grillat och mycket tårta igår.

Efter många promenader, mycket vattendrickning (2 liter/dan), tallriksmodellen och några Naturdiet Shakar har jag fått lite resultat. Nu är det bara att forsätta kämpa!

Ni får ha det bra så ska jag försöka bloggan snart igen.

Chiiing!



Älskar, älskar inte, älskar ...

Hej alla! Ganska dåligt med bloggandet nu eftersom skolan, hästen och pluggandet går i första hand. Nu snart är jag klar med allt i skolan, vi har haft Grovfoderkursen nu i snart 2 veckor som ska redovisas på Torsdag. Ganska jobbigt att ha ett sånt stort projekt två veckor innan sommarlovet. Annars är jag helt färdig med alla skolarbeten, vilket känns jätte skönt!

Under sommaren har jag väldigt mycket planerat. Så jag känner på mig att denna sommar kommer bli bäst!

Såhär kommer min sommar se ut:

16 Juni: Johnny 20 års fest i Långhed.
22-24 Juni: Åker till Orsa för att fira Midsommar.
27 Juni: Peace & Love i Borlänge.
13-14 Juli: Bollnäs Stadsfest.
27-28 Juli: Persmässan.
4 Augusti: Björn Rosenström i Bollnäs.
Augusti: Stormässan, vet inte vilket datum än.
15 Augusti: Stockholm med klassen och förhoppningsvis Grönan.

Jag hämtar även hem Ragge och Lälle på Fredag, jag och mamma har bestämt oss för att skjutsa dom till Långhed så de kan beta lite där några veckor. Så jag blir även där en del för att sköta om dom :)

Längtar som tusan nu till Fredag då sommarlovet börjar. Ska bli skönt att komma hem ett tag och bara ta det lugnt. Känner att jag behöver komma ifrån skolan några dagar, eftersom det har blivit alldeles för mycket nu på slutet. Fast jag vet att ja kommer sakna alla från Nytorp under sommaren <3


Naturdiet Drinkmix

Hej alla där ute. Idag tog jag bussen till Bollnäs halv fyra. Mamma kom sedan och hämtade upp mig vid station, vi åkte in på Willys på hem vägen. Jag har sedan länge tänkt på att prova på Naturdiet eller Nutrilett. Jag bestämde mig för att prova Naturdiet Drinkmix med Chokladsmak, den kostade ca 168 kr för 25 portioner.
Jag ska nu framöver byta ut 1-2 måltider under dagen och dricka en sådan "drink" istället. Jag hoppas på att kunna tappa några kilo. Har nu promenerat/joggat sedan Söndags åh har redan tappat 0,5 kilo, så nu får jag hålla i detta! Första portionen tar jag imorgonbitti till frukosten, får hoppas att den smakar gott då ;)




Skönt att vara ledig imorgon då, vi får se vad jag hittar på. I helgen väntas det jobb på Runemogård.

Ni får ha det bra!

Bakis

Mamma köpte hem ett rulle sånna här tabletter förra veckan. Jag har nästan alltid oturen att bli bakis efter varje fest, vilket inte är så roligt. I Lördags innan jag gick & la mig tog jag 2 tabletter och vaknade sedan dagen efter och kände på en gång att jag inte hade en bakfylla. Så skönt! Jag gick upp och bestämde mig för att cykla 1,5 mil efter en hel natt festande. Är inte det otroligt?

Så jag rekomenderar verkligen dessa:


RSS 2.0