Småstadslivpremiär

Har jobbat till fyra sen har jag duschat och fixat mig för ikväll blire småstadsliv! Senare kanske jag åker till Rebecca och festar. Kanon lördag!

Lite nya saker


Idag satte jag dit mitt löshår. Snacka om att jag blev nöjd!


Min nya Dove deo som kom med posten för några dagar sedan. Den luktat jätte gott!
En gratisprodukt som jag fick från en hemsida.


Min nya One piece som jag köpte i Sveg idag.

En sak som kan förgylla ens dag!


Jesper Björklund i bandet Sk8 och som spelar i filmen "Älska mig" skickade en vänförfrågan tillmig igår på fb!!!

Vemdalen imorgon

Hej alla! Idag har jag bara sovit hela dagen eftersom kroppen inte har orkat med någonting annat. Jag tror att det har blivit lite för mycket i skolan och för mycket jobb på sistonde. Fast nu har jag laddat upp batterierna igen eftersom imorgon drar vi i NP1 till Vemdalen! Det kommer att bli hur roligt som helst. Vi kommer hem på Torsdag kväll igen.

Larmet står på 05.15 så snart blir det sängen känns det som.

Ni får ha det bra så bloggar jag igen om några dagar

Puss


Brun utan sol


Jag var bara tvungen att köpa denna kräm igår eftersom jag har tänkt på det länge men det har inte blivit av. Jag och Sandra smörjde in hela kroppen igår och nu imorse när vi klev upp är vi skit bruna. Hur nice är inte det? haha

Snacka om en mirakel kräm!

Beställt


990,00:- Nu kostade det bara 495 kr!
Haha vad har jag gett mig in på ;) Hoppas att det blir snyggt.

Ska börja packa nu och sen bär det av till skolan igen. Den här veckan går vi Måndag och Tisdag, sen på Onsdag åker vi till Vemdalen och stannar där till Torsdag. Helt awesome!

Vi hörs mer!

Puss

Hårförlängning

Har nu blivit jätte sugen på att beställa löshår. Idag fick jag lönen så det bara pirrar i fingrarna och bara göra en beställning! Så sjukt snyggt är det. Jag ska isåfall beställa clip on eftersom det är mest skonsammast mot håret och de är lätta att sätta dit. Jag gör nog en beställning med Sandra på Söndag så får hon sätta i håret på mig veckan därpå :) Awesome

Idag ska jag bara slappa framför tv och inte göra så mycket :) I helgen väntas det jobb på Runemogård. Skönt att pengarna rullar in!

Idag hade vi Engelska Nationella Muntliga delen. Hon sa att jag var jätte duktig och gav mig ett G+. Vilket jag är jätte nöjd över!

Nu ska jag häva i hårinpackning i håret och kolla på tv.

Puss


Härligt med vår!

Vaknade som vanligt vid åtta imorse, ganska tråkigt när man har helg. Idag är det iaf Söndag så ikväll åker jag tillbaka till Nytorp <3 Ska bli roligt att träffa Kingen och se om han har skött sig under helgen. Go killen min!
I helgen har jag bara varit hemma, skönt det också ibland. Fast jag hoppas att det blir fest på Nytorp under veckan eftersom jag är grymt festsugen just nu!

Ni får ha det bra!


Snart helg!

Hej alla! Idag har vi haft entreprenörskap och matte. Sen efter middagen stack jag till stallet och skötte om Kingen. Go killen höll verkligen på att somna medans jag stod och borstade honom :) Från och med igår har jag börjat jogga till och från stallet. Vilket motsvarar ca 4 kilometer per dag. Inte illa!
Mamma har läst att åldersgränsen för intagning till polishögskolan har sänkts till 18 år. Vilket är kanon! Jag funderar verkligen på att söka in då jag är 18. Så nu ligger jag i med hårdträning så jag fixar fystesten ;)

Imorgon kommer mamsen och hämtar mig runt tre. Sen åker jag hem över helgen! Skönt att jag är ledig den här helgen så jag hinner vila upp mig lite.

Nu ska jag kolla lite på Big brother och Elsas värld.

Ching ching

Skola igen :)

Hej på er! Idag är det Måndag och skolan har nu börjat igen efter ett härligt sportlov. Idag har vi haft matte, svenska och engelska. Vi hade faktiskt ganska roliga lektioner idag så dagen gick jätte fort. Efter skolan gick jag och Maija upp till stallet och fixade lite, eftersom Kingen kommer ju hit imorgon! Det kommer bli så spännande!
På vägen upp till stallet gick vi in till hästsportbutiken som ligger alldeles utanför skolan. Snacka om att jag och Maija har hittat våran favorit affär! De fanns en hel del hästsaker och smådjurssaker.
Hon köpte en grimma och lindor och för mig blev det en 1 liters vattenflaska till råttorna :)

Nu ska jag kolla lite på Elsas värld och Big brother.




Så här ser stallet & paddocken ut

Puss

Jeffrey Campell skor




 

 

 

 

 

 

 

 

Dessa skor är så snygga! Bara om man hade lite extra cash i plånboken så skulle jag ha beställt ett par. Dock får jag vänta med det ett tag.

 

 


Fredag

Eftersom det är min jobb-helg nu så blir det att gå och lägga sig tidigt Fredag och Lördag. Troligen blir det bara att ta det lugnt i helgen. Skönt det också ibland! Ska försöka spara in på pengarna, har gjort av med så mycket nu på sistonde.

Amanda kanske kommer hit ikväll så vi får se vad vi hittar på :)


Jag bjuder på denna bild. Jag och Benja för några helger sedan

Ang hästköpet

Magnus ringde igårkväll och sa att han visste om ett varmblod som skulle säljas. Han frågade mamma om vi var intresserade. Jag som har Nordsvensken Kingen på gång nu. Vi ska prata mer om saken när mamma kommer hem :)
Svårt val jag ligger mellan nu men jag tror att vi ska åka och kolla på varmblodet iaf så får vi se sen.

Folk bara väller på mig hästar! haha

Nu är jag nära min högsta önskan i livet.

Beställt :)







Jag tänkte också beställa en Horze jacka och ett par helskodda ridbyxor. Fast det får jag köpa längre fram :)


Vill ha (hästsaker)


249 kr


229 kr/st

149 kr (Matchande benlindor till)




649 kr


349 kr


649 kr






För alla oss



Får rysningar som tusan av den här låten. Den är verkligen underbar!

PartyStuff.se


Skönhetstips

Här kommer jag med några tips:

♥ Ansiktsmask/Hårinpackning (1 gång/vecka)
♥ Skrubba huden - Smörj in dig
♥ Sov aldrig med smink
♥ Drick mycket vatten - för både skönhet & hälsa.
♥ Få tillräckligt med sömn.
♥ Motionera regelbundet

Nu ett tag har jag bara ätit dålig mat, motionerat lite, börjat röka (fast nu feströker jag bara) vilket är bra, ätit mycket godis och inte alls tagit hant om mig själv. Skärpning!

Ska försöka förbättra på mig så hoppas jag att min kropp blir piggare också.


Ett varmt bad skulle inte sitta helt fel känner jag ..

When nothing goes right. Go left.



Sitter just nu och bara myser i min nya USA-tröja. Den är verkligen underbar!

Igårkväll vid sextiden åkte jag till Alfta , eftersom jag och Amanda skulle sova i lägenheten. Vi kollade på film och åt en massa gött!
Idag har jag inte gjort nå speciellt. Har bara kollat på tvn och slappat. Skönt det också :)

Puss


Kingen



Efter sportlovet kommer denna grabb upp till Nytorp. Jag ska låna honom ett tag nu sen får vi se hur det blir :) Om det går bra mellan oss behåller jag honom.

Idag ska jag städa, fixa, kolla på lite hästsaker, flytta ut Lilly (kaninen) till uteburen och sånt.

Ni får ha det bra!

RSS 2.0