Lite nytt i garderoben



Lite suddig bild kanske. Jag har iallafall beställt hem lite kläder, skönt ! Allt detta fick jag för bara 420 kr!

Den rosa kostade 120 och dom andra två gick för 150 kr st. Sjukt billigt!

Nu är jag snäll och länkar hemsidan till er: https://shop.lager157.com


Näe, nu ska nog jag sova så jag orkar upp 05.15 imorgon. Tänk att det är näst sista dagen på praktiken imorgon. Snacka om att veckan har gått fort. Sen nästa vecka har vi sportlov vilket kommer bli jätte skönt!

Godnatt !

Vem är jag?

Till 118800

Fråga: Vem är jag?

Svar: Du är en glad och härlig typ som inte säger nej till ett äventyr!

Den personen ska ha något speciellt.

Hej alla! Nu är det måndag och skolorna startar igen och laddar för en ny skolvecka. Min måndag har gått jätte fort! På Torsdag kväll åker jag hem eftersom det är föräldrarmöte osv här på kvällen , så då åker vi hem med föräldrarna sen. Skönt med långhelg!

I helgen ska jag jobba men jag ska försöka byta bort min Lördag med någon annan eftersom jag vill vara ledig en dag. Det är så mycket som händer den här helgen. Så som provridning, fest, byagården, skotercross och jobb.

Kollade ni på Big Brother igår? Det gjorde iaf jag. Snacka om roligt att det har börjat igen :)


Ni får ha det bra!

På Nytorp

Hej på er! Nu har jag kommit tillbaka till Nytorp och ännu en skolvecka väntar :) Min dator funkar nu förresten, skönt.
Sitter på rummet nu och myser. Jag har tänt ljus, spelar musik och ska kanske knäppa igång en film snart. Jag har även köpt pirog, Ben & Jerry's, Choklad och youghurt. Gott!

Jag skulle ha lämnat dig för längesedan men jag kan inte. Jag förstår mig liksom inte på dig. Ibland finns jag där, då kan du snacka & vara glad. Och ibland finns jag inte. Du bara sårar mig.

"Vill du ha mig vid din sida får du visa det för mig."

Aja annars så flyter det på. Jag älskar verkligen livet just nu ! Allting går så bra.


Humöret ligger på topp !

Hellu! Jag kan dra min helg kortfattat:

Fredags:
Jag kom hem runt två-tiden sedan var jag bara hemma hela kvällen. Gick även och la mig tidigt. Skönt!

Lördags: Eftersom pappa har blivit sjuk så fick jag gå på Thaiafton på badhuset med mamma istället. Vi åt thaimat, simmade, bubblade och fick jätte skön massage. Sjukt bra kväll hade jag!

Söndags:
Klev upp kvart över sex eftersom jag skulle väg och jobba. Vädret har varit kanon vilket gör att humöret står på topp :) Jag åker också tillbaka till Nytorp ikväll. Ska försöka övertala mamma/pappa att vi ska svänga in på max på vägen dit.

Jag fick även höra att mamma & pappa har funderingar över en sak. Jag vill dock inte säga vad det är eftersom ingenting är klart än. Det handlar i allafall om vårat hus. Det är både positivt & negativt :)


Bjuder på en bild från förra helgen



Det är Fredag!

Hej alla! Jag kommer inte kunna blogga på ett tag eftersom min dator har kraschat. Ska skicka in den så får jag se om dom kan fixa den. Jag har ingenting planerat i helgen, det blir nog troligen bara lugnt. Skönt det också :) På Söndag ska jag jobba.

Ni får ha en bra helg!



You make me smile

Längtar som en tok till sommaren nu! Tänk liksom ..  bad, sol, festerna, persmässan, stormässan, björn, Rättvik, cruisingarna, midsommar och dom sena sommarkvällarna. Jag känner på mig att sommaren 2012 kommer bli bäst <3




Stop lying to me, you earn nothing on it

Tjoo igen! Nu är helgen över och jäklar vad fort den gick. I Fredags var jag bara hemma och myste framför tvn från två på dagen till tio på kvällen. Haha! I Lördags jobbade jag först på dagen, sedan på kvällen åkte jag till Långhed eftersom käraste Sara fyllde 18 år & hade fest :) Riktigt roligt hade jag!
Idag har jag också jobbat, vilket börjar kännas i kroppen. Snacka om att jag kommer ha träningsverk imorgon.

Nu ska jag kolla lite på fb och sedan knäppa igång en film :) Ni får ha det bra!



"Vi tror alltid att vår första kärlek är den sista och att den sista är den första.
"

RSS 2.0